Ingrediente:
300g faina
drojdie
1 vf de sare
2 linguri ulei
apa calduta
Preparare:
Se framanta un aluat din faina asftel:
Punem faina cu sarea intr-un bol si facem o gaura in mijloc unde adaugam apa cu drojdia si amestecam.Adaugam apa pana cand am reusit sa legam toata faina.La sfarsit cand am obtinut un aluat adaugam si uleiul si framantam.Lasam aluatul la crescut.
Cand a crescut aluatul presaram faina pe masa si rupem cate o bucata de aluat pe care o intindem cu sucitorul cat mai rotunda.Turtele trebuie sa aiba o grosime de 1cm-1,5cm.
Intr-un ceaun pe care il punem pe foc punem fiecare turta pe rand,intoarcem turta pe ambele parti.Acoperim ceaunul cu un capac.
300g faina
drojdie
1 vf de sare
2 linguri ulei
apa calduta
Preparare:
Se framanta un aluat din faina asftel:
Punem faina cu sarea intr-un bol si facem o gaura in mijloc unde adaugam apa cu drojdia si amestecam.Adaugam apa pana cand am reusit sa legam toata faina.La sfarsit cand am obtinut un aluat adaugam si uleiul si framantam.Lasam aluatul la crescut.
Cand a crescut aluatul presaram faina pe masa si rupem cate o bucata de aluat pe care o intindem cu sucitorul cat mai rotunda.Turtele trebuie sa aiba o grosime de 1cm-1,5cm.
Intr-un ceaun pe care il punem pe foc punem fiecare turta pe rand,intoarcem turta pe ambele parti.Acoperim ceaunul cu un capac.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu