Ingrediente
- 500 g (18 oz.) Mascarpone
- 5 oua
- 5 linguri zahar pudra
- 1 pachet de piscoturi
- 300 ml cafea tare
- 1 lingura cacao
Preparare:
Punem intr-un bol galbenusurile impreuna cu zaharul si le amestecam bine.Adaugam mascarponele si mixam in continuare.
Intr-un alt bol punem albusurile si le facem frisca tare, apoi adaugam la crema si amestecam usor.
Piscoturile le imbibam foarte putin pe fiecare parte in cafea.
Apoi pregatim o tava sau un recipient mai mare in care asezam un strat de piscoturi, apoi un strat de crema, iar piscoturi si iar crema.Punem pe deasupra cacao si dam la frigider pentru cel putin 3 ore.
Este un desert atat de delicios si renumit in toata lumea si totusi este atat de usor de preparat.
Preparare:
Punem intr-un bol galbenusurile impreuna cu zaharul si le amestecam bine.Adaugam mascarponele si mixam in continuare.
Intr-un alt bol punem albusurile si le facem frisca tare, apoi adaugam la crema si amestecam usor.
Piscoturile le imbibam foarte putin pe fiecare parte in cafea.
Apoi pregatim o tava sau un recipient mai mare in care asezam un strat de piscoturi, apoi un strat de crema, iar piscoturi si iar crema.Punem pe deasupra cacao si dam la frigider pentru cel putin 3 ore.
Este un desert atat de delicios si renumit in toata lumea si totusi este atat de usor de preparat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu