duminică, 20 februarie 2011

Castraveti murati in aluat


Inainte sa va spun reteta, trebuie sa o laud putin, pentru ca este senzationala.Merge de minune mancata cand se vizioneaza un meci de fotbal, dar bineinteles si la un film, asa cum am facut eu.Acesti castraveciori, serviti alaturi de un sos si bineinteles o bere, ii vor binedispune pe toti invitatii.
Ingrediente:
10 castraveti murati
1 ou
1 cana bere
1 plic praf de copt
1 lingurita sare
200g faina
ulei


Preparare:
Pentru inceput taiem catravetii fasii subtiri.
Intr-un bol amestecam oul cu praful de copt, cu sarea si cu berea.Faina punem cat cuprinde, astfel incat in final sa avem o compozitie ceva mai groasa ca la clatite, ca sa se poata prinde de castraveti.
Intr-o tigaie, turnam ceva mai mult ulei si o punem la incins.
Fiecare felie de castravete o bagam prin compozitia de faina, cat sa fie acoperit complet, iar apoi il punem in tigaie.Se prajeste pe ambele parti pana cand prinde o culoare aurie.
Se scot pe prosoape de hartie si se servesc imediat cu ceva sos alb.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director