marți, 16 noiembrie 2010

Pui cu smantana


Ingrediente:
5 bucati de pui(pulpe sau piept)
2 cepe
250g smantana
1 ou
2 catei de usturoi
100g faina
sare, piper

Preparare:
Intr-o oala sau intr-o tigaie adanca punem puiul la prajit putin, cat sa se rumeneasca, apoi adaugam ceapa tocata marunt si lasam pana cand devine sticloasa.Apoi adaugam si usturoiul taiat marunt plus 2 cani cu apa cat sa acopere puiul. Lasam oala acoperita cu un capac, pe foc, pana cand este puiul facut bine, putem incerca cu o furculita daca se ia uros carnea de pe os.
Spre sfarsit incepem sa pregatim sosul de smantana.Intr-un bol punem oul si smantana si amestecam bine, adaugam faina in ploaie cat sa se ingoase cat de cat smantana.Apoi luam din apa in care a fiert puiul si adaugam cate putin la inceput, peste smantana, pana o turnam pe toata.
La sfarsit apaugam sosul peste pui si mai lasam pe foc cateva minute, sau pana cand a ajuns sosul la consistenta pe care o dorim, de asemenea adaugam sare si piper dupa gust.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director