Ingrediente:
1/2 cana paste
1/2 castravete fabio
3 rosii
1 salata verde
2 felii branza feta
50g masline
1 ceapa rosie
1 fir de marar
ulei de masline
otet balsamic
sare, delikat
Preparare:
Punem o oala cu 500ml apa si un varf de delikat,la fiert. Cand apa fierbe adaugam pastele si le fierbem pana cand sunt moi.
Intr-un bol punem castravetele, rosiile, mararul si ceapa taiate dupa cum dorim, de preferinta mai mare. Apoi adaugam maslinele si salata pe care o rupem.
Dupa ce am fiert pastele, scurgem apa, apoi dam un jet de apa rece peste ele, scurgem din nou apa si le adaugam in bolul cu salata.
Adaugam uleiul, otetul si sarea, amestecam, iar la final punem bucatele de branza feta pe deasupra.
1/2 cana paste
1/2 castravete fabio
3 rosii
1 salata verde
2 felii branza feta
50g masline
1 ceapa rosie
1 fir de marar
ulei de masline
otet balsamic
sare, delikat
Preparare:
Punem o oala cu 500ml apa si un varf de delikat,la fiert. Cand apa fierbe adaugam pastele si le fierbem pana cand sunt moi.
Intr-un bol punem castravetele, rosiile, mararul si ceapa taiate dupa cum dorim, de preferinta mai mare. Apoi adaugam maslinele si salata pe care o rupem.
Dupa ce am fiert pastele, scurgem apa, apoi dam un jet de apa rece peste ele, scurgem din nou apa si le adaugam in bolul cu salata.
Adaugam uleiul, otetul si sarea, amestecam, iar la final punem bucatele de branza feta pe deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu