1 piept de pui
100g faina
1/2 conserva ananas
1 morcov
1 ceapa
sos dulce-acrisor(click pentru reteta)
sare, piper, praf de usturoi
Preparare:
Intr-o farfurie amestecam faina cu putina sare, piper si praf de usturoi.
Pieptul de pui il taiem fasii subtiri si mici si il amestecam cu faina, pana avem toate bucatelele acoperite cu faina.
Punem la incins o tigaie cu mult ulei si prajim circa 2 minute bucatelele de pui.
In continuare curatam ceapa si o taiem bucati mai mari, curatam si morcovul si il taiem betisoare.
Intr-un wok sau o tigaie mai incapatoare putem 1 lingura de ulei si adagam ceapa si morcovul.De asemenea dupa ce s-au calit putem adauga 50ml de apa ca sa se patrunda mai bine morcovul.
Cand a scazut apa de tot adaugam si feliile de ananas mai rumenim putin legumele, apoi adaugam puiul si sosul si mai lasam pe foc circa 1 minut pana cand sunt acoperite toate in sos.
100g faina
1/2 conserva ananas
1 morcov
1 ceapa
sos dulce-acrisor(click pentru reteta)
sare, piper, praf de usturoi
Preparare:
Intr-o farfurie amestecam faina cu putina sare, piper si praf de usturoi.
Pieptul de pui il taiem fasii subtiri si mici si il amestecam cu faina, pana avem toate bucatelele acoperite cu faina.
Punem la incins o tigaie cu mult ulei si prajim circa 2 minute bucatelele de pui.
In continuare curatam ceapa si o taiem bucati mai mari, curatam si morcovul si il taiem betisoare.
Intr-un wok sau o tigaie mai incapatoare putem 1 lingura de ulei si adagam ceapa si morcovul.De asemenea dupa ce s-au calit putem adauga 50ml de apa ca sa se patrunda mai bine morcovul.
Cand a scazut apa de tot adaugam si feliile de ananas mai rumenim putin legumele, apoi adaugam puiul si sosul si mai lasam pe foc circa 1 minut pana cand sunt acoperite toate in sos.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu