miercuri, 7 iulie 2010

Gulas de vita


Ingrediente:
500g carne de vita
4 linguri ulei
2-3 cepe
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
2 linguri pasta de rosii
300 g pulpa de rosii(conserva)
200ml vin alb
400 g cartofi
1/2 lingurita pasta de ardei iute
patrunjel verde
sare,piper,chilie
Se taie carne bucati in cazul in care nu ati luat-o pe cea gata pregatita de gulas si se rumeneste pe toate partile in ulei bine incins, avand grija sa nu se rumeneasca prea tare, doar cat sa-si schimbe culoarea.
Se adauga ceapa tocata marunt, se lasa sa se caleasca impreuna cateva minute si se adauga o ceasca de apa calda si vinul.Acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba pana cand este patrunsa bine carnea.Eu o las cat mai mult sa fiarba, acum conteaza si cat de tanara este carnea, dar deobicei nu e chiar atat de tanara asa ca fierb pana ma plictisesc.Se mai adauga cate putina apa calda, cand scade prea mult.

Se adauga ardeii taiati si cartofii intregi daca sunt mici sau cuburi.In cazul in care aveti cartofi noi nu ii curatati de coaja ca pe cei vechi, doar radeti coaja cu un cutit.
Se completeaz cu apa cat sa acopere tot si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se lasa sa fiarba pana cand sunt facuti cartofii.

In continuare se adauga pulpa de rosii, pasta de rosii, chili si pasta de ardei iute si se mai lasa sa fiarba 5 minute.Se serveste calda cu patrunjel verde tocat pe deasupra.

1 comentarii:

mirela spunea...

Oferta vazuta peste tot!
De ce crezi ca vezi peste tot aceasta
oferta de lucru la domiciliu? Răspuns: pentru ca suntem
extrem de seriosi! Oamenii ni se alatura mereu si suntem o
organizatie in plina extindere! Stai pe margine si te uiti
sau participi si tu si incepi sa castigi bani? Te indrum eu
pas cu pas, dupa ce ma cauti pentru mai multe detalii, la
adresa de email: mirrella46@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director