marți, 8 iunie 2010

Specialitate de cartofi


Ingrediente:
800gr cartofi
100 gr cascaval
500 ml lapte
200 gr sunca
piper, chili, usturoi granulat

Preparare:
Curatam cartofii si ii taiem rondele cu grosimea de 1 cm.Sunca o taiem bucatele mici , iar cascavalul il dam prin razatoare.Apoi incepem ornarea.Asezam toti cartofi intr-o tava punem bucatelele de sunca peste ei, cat sa ajunge peste toti cartofi.

In continuare pregatim laptele pe care il amestecam cu o jumatate de lingurita din fiecare condiment in parte.

Amestecul il turnam in tava astfel incat sa acopere cartofii, iar la sfarsit punem cascavalul ras.

Bagam tava in cuptorul incins la foc mediu pana cand cartofii vor fi moi, lucru pe care il testam cu o furculita, in plus va exista o crusta crocanta maronie.
Pe langa faptul ca este delicios acest fel de mancare si simplu de facut, trebuie sa mentionez de mirosul senzational cu care va imbraca toata incaperea.
Pofta buna!

1 comentarii:

mirela spunea...

Oferta vazuta peste tot!
De ce crezi ca vezi peste tot aceasta
oferta de lucru la domiciliu? Răspuns: pentru ca suntem
extrem de seriosi! Oamenii ni se alatura mereu si suntem o
organizatie in plina extindere! Stai pe margine si te uiti
sau participi si tu si incepi sa castigi bani? Te indrum eu
pas cu pas, dupa ce ma cauti pentru mai multe detalii, la
adresa de email: mirrella46@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director