joi, 13 mai 2010

Pulpe de pui KFC


Ingrediente:
1 kg pulpe de pui inferioare
1 cana lapte batut
2 linguri mustar
faina
sare,piper,chili

Preparare:
Pentru inceput punem intr-un bol laptele batut cu mustarul si condimentele.Recomand sa adaugati cat mai multe condimente cat mai diverse pentru ca asta inseamna KFC, o combinatie de cat mai multe condimente.
Dupa ce le-am amestecat pe toate adaugam pulpele si amestecam bine acoperim bolul si il bagam la frigider pentru minim 2 ore, pana la o zi.

Cand nu mai rezistam sa asteptam scoatem pulpele de la frigider, iar intr-un alt bol punem faina in care punem din nou condimente.
Intr-o tigaie punem cat mai mult ulei si il incingem incet, trebuie sa avem focul cat mai mic.
E foarte important sa punem mult ulei pentru ca doar asa vom obtine acea crusta creata specifica KFC.
Cand uleiul este incins luam fiecare pulpa si o trecem prin faina astfel incat sa acoperim in totalitate cu faina.

Punem pulpele in tigaie si le lasam putin mai mult, pentru ca fiind pulpe se fac mai greu.Daca nu sunteti siguri ca sunt facute bine si in interior puteti taia putin, iar daca inca e rozalie carnea atunci mai lasati putin. Dar eu va garantez ca daca lasati focul la mic atunci ele se vor face din interior.De asemenea puteti folosi si alte parti de la pui, pieptul, aripioarele, care se vor praji mult mai repede.
Pofta buna

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director