vineri, 21 mai 2010

Sos de pui


Ingrediente:
1/2 piept de pui
400g rosii intregi in conserva
1 ceapa galbena
1 ceapa verde
1 morcov
1/2 lingurita sos de ardei iute
chili,piper,sare,oregano

Preparare:
Punem pieptul de pui intr-o oala cu apa rece si il dam la fiert.Lasam sa fiarba circa 10 minute,timp in care alegem spuma de deasupra, dupa care il scoatem din apa si il lasam la racit putin.Atentie nu aruncam apa in care am fiert pieptul pentru ca vom avea nevoie de ea.Cand s-a racit putin pieptul il taiem bucati mici.

In continuare taiem ceapa galbena si morcovul marunt.Punem intr-o tigaie sau intr-o oala putin ulei la incins(nu prea mult) , in care adaugam ceapa si morcovul si le lasam la calit.
Cand s-au calit adaugam rosiile impreuna cu sosul, iar daca nu este deajuns mai adaugam putin sos de rosii.
Adaugam si puiul taiat impreuna cu condimentele si o ceasca de apa(cea in care am fiert pieptul).Lasam pe foc 5-7 minute timp in care mestecam continuu.La sfarsit punem ceapa verde taiata marut.

Acest sos eu l-am servit cu piure dar este bun si pentru paste sau orez fiert.
Pofta buna!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director