vineri, 26 august 2011

Pulpa de curcan la cuptor




Ingrediente:
1 pulpa de curcan
3-4 cartofi
1 ceapa
4 catei de usturoi
4 linguri ulei de masline
1 lingurita otet balsamic
300 ml de apa (sau cat sa acopere legumele)
cimbru, sare, piper, chilli

Preparare:
Spalam bine pulpa de curcan, curatam cartofii, ceapa si usturoiul.Cartofii si ceapa se taie in bucati mari, sau daca aveti cartofi noi ii puteti lasa intregi. Se aseaza pulpa in centru tavii, iar pe margine se pun legumele.
Dupa ce am asezat tot, turnam uleiul, otetul si apa peste pulpa si presaram cu condimente, din belsug.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si bagam in cuptorul incalzit.
Dupa circa 30 de minute scoatem tava, indepartam putin folia de aluminiu si intoarcem pulpa.
In cazul in care pulpa nu este inca patrunsa in partea de jos putem sa acoperim tava la loc si sa mai lasam putin.
Acoperim cu folia de aluminiu si bagam iar la cuptor pentru 30 de minute.
Dupa ce a fost intoarsa pulpa pe ambele parti si carnea este patrunsa bine, scoatem folia de aluminiu, bagam iar la cuptor si lasam ca pulpa sa prinda crusta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director