duminică, 23 ianuarie 2011

Briose cu mere si capsuni



Ingrediente:
150 g faina
100g zahar brun
1 ou
1 albus de ou
45g ciocolata
3 mere
1 lingura de unt
100g dulceata de capsuni
1 esenta de vanilie
1 lingurita praf de copt

Preparare:

Prima data curatam merele de coaja si de samburi si facem o pasta din ele cu ajutorul robotului de bucatarie, sau putem eventual sa le taiem foarte marunt.
In continuare amestecam merele cu zaharul pana cand se topeste aproape tot zaharul.
In alt bol batem oul cu albusul de ou si cu esenta de vanilie, pana cand se face spuma si amestceam cu ciocolata topita.
Ciocolata o topim intr-o oala mica impreuna cu untul, tinand oala deasupra la o alta oala in care fierbe apa.
La acest amestec adaugam pasta de mere si faina ametecata cu praful de copt.Vom avea o compozitie mai groasa, pentru a nu curge dulceata.
In continuare dam formele de briose cu unt si asezam in fiecare cate o lingura de amestec, apoi cate o lingurita dulceata de capsuni si la sfarsit acoperim iar cu amestecul din mere.
Bagam tava in cuptorul incins pentru 30 de minute, sau pana cand este coapta briosa pe deasupra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director