marți, 23 martie 2010

Ciorba de pui a la grec





Ingrediente:

200g piept de pui
200g smantana
1 ceapa
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 bucatica de telina
4 linguri de orez
2 galbenusuri
zeama de la o lamaie
patrunjel,sare


Punem pieptul de pui la fiert in 3 litri de apa si alegem spuma.Dupa ce am ales spuma cam de 3 ori adaugam ceapa, morcovul,radacina de patrunjel,telina taiate marunt.


Lasam sa fiarba bine toate legumele iar cand observam ca sunt toate fierte adaugam orezul, zeama de lamaie si sarea dupa gust.
Si acum vine partea cea mai importanta la aceasta reteta.Punem galbenusurile cu smantana si le amestecam adaugand treptat zeama fierbinte din ciorba,pana cand ajunge la temperatura ciorbei,dupa care o torni in oala.


Asezonezi cu patrunjel verde si gata minunatie de ciorba.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director