Ingrediente:
4 felii de muschi
3 linguri faina
1 mar
1 lingurita unt
2 linguri ulei
patrunjel
1/2 lingurita sare si piper
2 lingurite mustar Dijon
Preparare:
Fiecare bucata de carne o acoperim cu faina amestecata cu sarea si piperul.
Marul il spalam si il taiem in jumatate. De asemenea eu am preferat sa ii aleg si semintele pentru a fi mai usor de mancat, dar pot fi si lasate.
Intr-o tigaie topim untul si punem marul cu fata in jos pana cand a prins o culoare aurie. Scoatem marul din tigaie si adaugam uleiul. Cand este incins adaugam bucatiile de muschi. Prajim pe fiecare parte circa 4, 5 minute sau pana cand este carnea prajita.
Dupa ce am asezat carnea pe farfurie punem cateva frunzulite tocate de patrunjel. Plus o lingurita de mustar.
4 felii de muschi
3 linguri faina
1 mar
1 lingurita unt
2 linguri ulei
patrunjel
1/2 lingurita sare si piper
2 lingurite mustar Dijon
Preparare:
Fiecare bucata de carne o acoperim cu faina amestecata cu sarea si piperul.
Marul il spalam si il taiem in jumatate. De asemenea eu am preferat sa ii aleg si semintele pentru a fi mai usor de mancat, dar pot fi si lasate.
Intr-o tigaie topim untul si punem marul cu fata in jos pana cand a prins o culoare aurie. Scoatem marul din tigaie si adaugam uleiul. Cand este incins adaugam bucatiile de muschi. Prajim pe fiecare parte circa 4, 5 minute sau pana cand este carnea prajita.
Dupa ce am asezat carnea pe farfurie punem cateva frunzulite tocate de patrunjel. Plus o lingurita de mustar.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu