miercuri, 29 decembrie 2010

Fursecuri cu ghimbir



Ingrediente:
1 pachet de margarina
100g zahar plus inca 3 linguri
1 ou
300g faina
2 lingurite praf de copt
1 lingurita ghimbir dat prin razatoare
1 lingurita scortisoara
5 lingurite cacao

Preparare:

Margarina o lasam sa se inmoaie la temperatura camerei, apoi o punem intr-un bol si o mixam pana devine ca o crema cu ajutorul unui mixer.In continuare adaugam treptat zaharul si mixam pana cand se topeste.Adaugam cacaoa si oul si amestecam bine.
In alt bol combinam faina cu ghimbirul scortisoara si praful de copt si le amestecam.
Apoi adaugam faina treptat la compozitia cu margarina pana obtinem un aluat.
Impartim aluatul in doua si il invelim in folie de plastic si il dam la frigider pentru 30 de minute.

Scoatem aluatul de la frigider si formam bilute cu diametru de 2 cm si le dam prin zahar.
Pregatim o tava in care asezam o foaie de copt si punem bilutele la distanta una de cealalta.
Apoi cu un pahar, care are ceva model pe fund, apasam fiecare biluta.
Dam tava la cuptor pentru 12 minute.Cand scoatem lasam fursecurile la racit putin, apoi putem sa le asezam pe platou.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director