Ingrediente:
700 g file de pangasius
malai
ulei
sare
Preparare:
Pestele il lasam sa se dezghete la temperatura camerei sau la frigider.In nici un caz nu-i grabim dezghetarea cu apa calda.
Cand este dezghetat complet il spalam il taiem bucati dupa preferinta si il dam cu sare.
Punem in tigaie uleiul la incins, circa 1 cm de ulei sa fie in tigaie, la foc mediu.Eu am ales o tigaie mai mica ca sa nu fac risipa de foarte mult ulei.
Dam fiecare bucata de peste prin malai, astfel incat sa fie acoperit complet.
Dupa care il punem la prajit.Fiind peste file nu trebuie lasat prea mult la prajit, pentru ca se va usca, astfel il prajim pe ambele parti pana cand a prins o culoare aurie malaiul.
700 g file de pangasius
malai
ulei
sare
Preparare:
Pestele il lasam sa se dezghete la temperatura camerei sau la frigider.In nici un caz nu-i grabim dezghetarea cu apa calda.
Cand este dezghetat complet il spalam il taiem bucati dupa preferinta si il dam cu sare.
Punem in tigaie uleiul la incins, circa 1 cm de ulei sa fie in tigaie, la foc mediu.Eu am ales o tigaie mai mica ca sa nu fac risipa de foarte mult ulei.
Dam fiecare bucata de peste prin malai, astfel incat sa fie acoperit complet.
Dupa care il punem la prajit.Fiind peste file nu trebuie lasat prea mult la prajit, pentru ca se va usca, astfel il prajim pe ambele parti pana cand a prins o culoare aurie malaiul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu