sâmbătă, 16 octombrie 2010

Supa crema de cartofi



Ingrediente:
6-7 cartofi
1 morcov
1 pastarnac
1 bucata telina
1 ceapa
smantana
1 cana lapte
50g unt
patrunjel
sare,piper,nucsoara

Preparare:
Curatam cartofii, morcovul, pastarnacul si telina si le taiem cuburi mici.Ceapa o curatam dar o lasam intreaga.Intr-o oala cu 2 l de apa, adaugam toate legumele si le punem la fiert.Acoperim oala cu un capac.

Cand toate legumele sunt fierte foarte bine scurgem apa intr-un bol scoatem ceapa si pisam legumele intr-un piure.Adaugam untul, laptele si condimentele, apoi il subtiem cu zeama scursa.Adaugam zeama in functie de cat de subtire dormi sa fie supa.
Mai punem oala pe foc si lasam sa dea inca un clocot apoi adaugam patrunjelul tocat foarte marunt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director