marți, 30 martie 2010

Pulpe de pui cretze



Ingrediente:
1 kg pulpe de pui
200 ml sos de rosii
ulei de masline
fulgi de porumb
usturoi granulat
piper,chili



Preparare:

Amestecam sosul de rosii cu 4 liguri de ulei de masline, impreuna cu usturoiul,piperul si chili.Daca vreti sa fie picante puneti cat mai mult chili.
Punem in continuare pulpele intr-o cutie cu capac, turnam sosul peste si apoi agitam bine ca sa ajunga pe toate pulpele.In continuare le dam la frigider pentru cateva ore,cu cat mai mult cu atat mai bine ca intra aromele in carne.


Cand suntem gata sa scoatem pulpele, pregatim intr-o farfurie circa 100g de fulgi de porumb sfarmat.
Dam fiecare pulpa prin fulgi astfel incat sa fie acoperite in totalitate si le asezam intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu, in care mai punem inca putin ulei.Apoi bagam tava in cuptorul incins pentru jumatate de ora.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director