sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Muschi de porc codimentat


Ingrediente:
7 felii de muschi
3 mere
1 ceapa rosie
1 ceasca vin alb
50g unt
2 linguri ulei de masline
sare, piper, coriandru, nucsoara, scortisoara

Preparare:

Pentru inceput amestecam toata condimentele si le asezam pe o plansa, sau un tocator. Condimente puneti din plin pentru ca in continuare trebuie sa dam fiecare felie de muschi prin condimente.
Intr-o tigaie punem uleiul de masline, lasam la incins, apoi asezam fiecare felie de carne in tigaie.Prajim carnea pe fiecare parte circa 5 minute, sau pana cand a prins culoarea pe care o dorim.
Dupa ce am prajit carnea, in aceeasi tigaie adaugam untul peste grasimea lasata de carne.
Merele le taiem felii, iar ceapa in bucati destul de mari.
Adaugam in tigaie merele si ceapa, putina sare si le lasam pana cand ceapa este calita, apoi adaugam si vinul si le mai lasam 2 minute.
Intr-o farfurie asezam frumos cateva felii de carne alaturi de garnitura facuta din mere si ceapa.
Este o reteta foarte aspectoasa si delicioasa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director