sâmbătă, 24 aprilie 2010

Snitel vienez

Cuvantul "snitel" este desigur, de origine austriaca, Austria fiind si patria celebrului Wiener schnitzel.

Ingrediente:
1/2 piept de pui
2 oua
sare, piper
pesmet
ulei

Preparare:
Pieptul de pui se taie felii subtiri, iar fiecare felie se aseaza intre doua foi de hartie pergament si se bate bine, ca sa rezulte o felie foarte subtire.
Apoi, carnea se asezoneaza bine cu sare si piper, dupa care se da prin ou batut si prin pesmet sau faina de grau.In sfarsit, snitelul se prajeste in ulei, pana este bine rumenit.Ulei trebuie sa fie foarte bine incins , astfel o sa se rumeneasca foarte repede si carnea v-a fi mult mai frageda.
Snitelul vienez se serveste cu felii de lamaie si cu legume usoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director