marți, 4 mai 2010

Frigărui de pui



A venit și vremea grătarelor și ce poate fi mai bun decât micii, frigăruiele, pulpele de pui pe grătar si asa mai departe.Pentru ca micii ii gasim gata facuți m-am gândit sa pun rețeta de frigărui.

Ingrediente

2 bucati piept de pui dezosat
2 ardei grasi rosii
4 rosii
3 cepe galbene
condimente pentru carne de pui
țepuse pentru frigărui

Pieptul de pui îl tăiem bucățele mici cuburi sau fâșii subțiri și îl presărăm cu condimente din abundență.Ardeii, rosiile si cepele le tăiem feliuțe mai groase ca să le putem prinde in țepușă, dar si pentru a mai ramane ceva dupa ce le luam de pe grătar.
După ce am pregatit toate ingredientele ne apucam de facut bagat pe țepușe cate o bucată de carne o feliuța de roșie, iar carne, o feliuță de ardei, iar carne,o feliuță de ceapa și in final carne din nou.
La sfârșit nu trebuie decât să le puneți pe grătar și să nu le lăsați foarte mult pentru că se fac imediat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director