Ingrediente:
1 piept de pui
2 oua
faina
apa minerala
sare,piper,chili
ulei pentru prajit
Preparare:
Taiem pieptul de pui fasii subtiri si il punem la macerat cu putina sare, piper si chili, timp de ora.
Apoi punem ouale intr-un bol le batem bine, adaugam putina apa minerala si legam cu faina pana obtinem o compozitie ca la clatite, chiar putin mai tare.
Dam fiecare fasie de pui prin faina, apoi prin compozitia din bol si le punem in tigaia cu ulei incins.
Se prajesc foarte putin pe ambele parti si se pun la scurs pe un servetel.
1 piept de pui
2 oua
faina
apa minerala
sare,piper,chili
ulei pentru prajit
Preparare:
Taiem pieptul de pui fasii subtiri si il punem la macerat cu putina sare, piper si chili, timp de ora.
Apoi punem ouale intr-un bol le batem bine, adaugam putina apa minerala si legam cu faina pana obtinem o compozitie ca la clatite, chiar putin mai tare.
Dam fiecare fasie de pui prin faina, apoi prin compozitia din bol si le punem in tigaia cu ulei incins.
Se prajesc foarte putin pe ambele parti si se pun la scurs pe un servetel.
2 comentarii:
a iesit foarte bine puiul ... e usor de preparat, rapid .. :)
Ma bucur sa aud ca ti-a iesit si ti-a placut :)
Trimiteți un comentariu