miercuri, 27 octombrie 2010

Briose cu ciocolata



Ingrediente:
2 oua
200g faina
100g unt
1 praf de copt
100g zahar
100g nutella
100ml lapte

Preparare:
Untul se topeste intr-o oala, apoi se amesteca cu ouale, zaharul si laptele, pana se omogenizeaza. Apoi adaugam nutella si amestecam pana cand se topeste complet.
In continuare adaugam praful de copt si faina, treptat pana obtinem o compozitie mai groasa ca la clatite.Ungem formele de briose cu putin unt.
Asezam cu o lingura compozitie in tava de briose. Bagam tava in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 de minute.
Le scoatem din forme si le ornam cu ciocolata alba.

2 comentarii:

Anonim spunea...

iuhuuu ... iasa mai bune ca cele de la magazin, sau de altundeva .... este un deliciu pe care si-l permite oricine ... rapid, si foarte delicios ...

Angela spunea...

Ma bucur foarte mult ca ti-au placut. Trebuie sa recunosc ca e un desert pe care il fac si eu foarte des, pentru ca e simplu si delicios. :)

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director