Ingrediente:
1 paine bagheta
1 rosie
1/4 piept de pui
100 g crema de marar(click pentru reteta)
Preparare:
Pieptul de pui il fierbem bine inainte si il lasam la racit, apoi il taiem foarte marunt.
Painea o taiem felii cu grosimea de 1 cm si o putem praji daca dorim.
Apoi pe fiecare felie de paine punem o ligurita de crema de marar, cateva bucatele de piept si cateva bucatele de rosie taiata marunt.
1 paine bagheta
1 rosie
1/4 piept de pui
100 g crema de marar(click pentru reteta)
Preparare:
Pieptul de pui il fierbem bine inainte si il lasam la racit, apoi il taiem foarte marunt.
Painea o taiem felii cu grosimea de 1 cm si o putem praji daca dorim.
Apoi pe fiecare felie de paine punem o ligurita de crema de marar, cateva bucatele de piept si cateva bucatele de rosie taiata marunt.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu