Ingrediente:
5 bucati pulpe inferiare sau superioare
3-4 morcovi
6-7 cartofi
2 cepe
5 catei de usturoi
piper, sare, chili, foi de dafin, patrunjel
Preparare:
Pentru inceput curatam cartofii si morcovi si ii taiem felii cu grosimea de circa 1 cm.Ceapa de asemena o taiem rondele, iar uturoiul in bucati mai mici.
O tava mai mare, o acoperim cu folie de aluminiu si asezam in ea pulpele, iar pe langa ele cartofii si morcovii si pe deasupra punem ceapa usturoiul impreuna cu toate condimentele.Dupa ce am asezat toate aceste in tava, adaugam apa sau supa de pui circa 2 cani, sau pana acopera cartofii.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor.Dupa circa 45 de minute scoatem tava si testam cu o frculita daca sunt cartofii moi, daca da scoatem folia de aluminiu de deasupra si mai bagam tava pentru inca 10 minute.
Este o reteta cu o multime de arome, foarte delicioasa, usor de preparat pe care toata lumea o adora.
Pofta buna!!
5 bucati pulpe inferiare sau superioare
3-4 morcovi
6-7 cartofi
2 cepe
5 catei de usturoi
piper, sare, chili, foi de dafin, patrunjel
Preparare:
Pentru inceput curatam cartofii si morcovi si ii taiem felii cu grosimea de circa 1 cm.Ceapa de asemena o taiem rondele, iar uturoiul in bucati mai mici.
O tava mai mare, o acoperim cu folie de aluminiu si asezam in ea pulpele, iar pe langa ele cartofii si morcovii si pe deasupra punem ceapa usturoiul impreuna cu toate condimentele.Dupa ce am asezat toate aceste in tava, adaugam apa sau supa de pui circa 2 cani, sau pana acopera cartofii.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor.Dupa circa 45 de minute scoatem tava si testam cu o frculita daca sunt cartofii moi, daca da scoatem folia de aluminiu de deasupra si mai bagam tava pentru inca 10 minute.
Este o reteta cu o multime de arome, foarte delicioasa, usor de preparat pe care toata lumea o adora.
Pofta buna!!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu