miercuri, 6 aprilie 2011

Salata Cezar


Ingrediente:
4 pulpe(superioare sau inferioare)
5 felii de paine mai tare
2 linguri ulei de masline
sare, piper, rozmarin
parmezan
3 linguri de maioneza
1/2 lamaie
2 catel de usturoi
2 felii ansoa(optional)
1 salata verde

Preparare:
Primul lucru pe care il face e sa preparam pulpele.Spalam pulpele, le asezam pe un tocator si presaram sare, piper si rozmarin din plin.Apoi intr-o tava mica, asezam o foaie de copt in care punem painea rupta bucati.Peste paine asezam pulpele si turnam uleiul.
Bagam tava in cuptorul preincalzit, pana cand pulpele sunt rumenite bine.
In acest timp pregatim sosul.Intr-un bol mic, punem feliile de ansoa, le maruntim bine, apoi punem usturoiul maruntit, maioneza si sucul de la lamaie.La sfarsit adaugam circa 2 linguri de parmezan dat prin razatoarea mica.Dupa ce am adaugat tot amestecam bine si gustam sa vedem daca mai e nevoie de lamaie sau de parmezan.
Dupa ce am scos pulpele de la cuptor le lasam putin la racit, iar cu o furculita luam toata carnea de pe oase si o taiem bucatele.
Intr-un bol spalam salata verde o scurgem foarte bine de apa si o rupem bucati mici.Peste ea adaugam carnea, painea si sosul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director