sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Chiftelute de pui Coreene


Ingrediente:
2 lingurite zahar brun
2 linguri ulei
6 catei de usturoi
3 linguri sos de soia
1 piept de pui
sare
ulei pentru prajit

Preparare:
In bolul de la robotul de bucatarie adaugam zaharul, usturoiul, uleiul si sosul de soia si selectam meniul pentru maruntit.In continuare adaugam puiul taiat cuburi si din nou selectam acelasi meniu pentru a toca si puiul, pana cand devine o pasta.
Intr-o tigaie punem ulei la incins., iar cu manile unmuiate in apa mereu, facem niste bilute din carne.Asezam in tigaie toata ciftelutele si le prajim 4 minute.
Urmatorul pas este sa asezam o hartie de copt intr-o tava si sa asezam toata chiftelutele in ea.
Bagam tava in cuptorul incins 5 minute, apoi sunt numa bune de servit.
Pofta buna!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director