Ingrediente:
700g muschi de porc
5 linguri miere de albine
3 lingurite oregano
2 linguri mustar
6 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
sare,piper
Preparare:
Intr-un bol mic amestecam mierea de albine, mustarul, oregano, usturoiul pisat, sarea si piperul.
Intr-o tava de ceramica punem uleiul de masline si carnea, la care inainte i-am facut cateva taieturi.
Turnam amestecul apoi peste carne, pe ambele parti, si restul il turnam pe langa carne, in tava.
Bagam tava in cuptorul incins, pentru o ora. Dupa circa jumatate de ora, putem scoate tava si cu o lingurita, sa punem din tava sos, peste carne.
Este o reteta excelenta, plina de arome.Ca sfat dupa ce taiati carnea, sa mai turnati din sosul din tava in farfurie, pentru ca este delicios.De asemenea ca garnitura am facut morcovi caramelizati(click pentru reteta).
700g muschi de porc
5 linguri miere de albine
3 lingurite oregano
2 linguri mustar
6 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
sare,piper
Preparare:
Intr-un bol mic amestecam mierea de albine, mustarul, oregano, usturoiul pisat, sarea si piperul.
Intr-o tava de ceramica punem uleiul de masline si carnea, la care inainte i-am facut cateva taieturi.
Turnam amestecul apoi peste carne, pe ambele parti, si restul il turnam pe langa carne, in tava.
Bagam tava in cuptorul incins, pentru o ora. Dupa circa jumatate de ora, putem scoate tava si cu o lingurita, sa punem din tava sos, peste carne.
Este o reteta excelenta, plina de arome.Ca sfat dupa ce taiati carnea, sa mai turnati din sosul din tava in farfurie, pentru ca este delicios.De asemenea ca garnitura am facut morcovi caramelizati(click pentru reteta).
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu