1 castravete fabio
1 ceapa
1 mar verde
2 conserve ton
2 linguri maioneza
1 lamaie
1 catel de usturoi
patrunjel proaspat
piper
piper
Preparare:
Castravetele in curatam de coaja si il taiem in doua pe lungime, apoi il taiem felii subtiri, sau puteti folosi razatoare de feliat, pentru a obtine felii foarte subtiri.
Marul il taiem in doua, ii scoatem samburii si il feliem subtire.
Ceapa o taiem marunt, puteti folosi ceapa verde in loc de ceapa galbena, chiar este recomandat.
Toate acestea le punem intr-un bol impreuna cu tonul, turnam de asemenea si uleiul care insoteste tonul.
Apoi ne ocupam de sosul alb.Intr-unbolmic punem maioneza impreuna cu un varf de cutit de piper.Usturoiul il curatam si il maruntim foarte bine, apoi il punem in bol.De asemena si patrunjelul il maruntim bine si il punem in bol.La sfarsit stoarcem jumatate de lamaie, sau chiar toate, in functie de gusturi, important e sa gustati de fiecare data cand puneti zeama de lamaie.
Dupa ce am amestecam bine sosul, il turnam peste salata de castraveti si amestecam totul bine, astfel incat sosul sa ajunga peste toate legumele.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu