Ingrediente:
3 cani cu fasole
4-5 carnati semiafumati(sau cabanos)
3 cepe
2 morcovi
3-4 linguri bulion
sare,piper,foi de dafin
Preparare:
Prima data punem fasolele de seara in apa.Asta e pentru a fierbe mai repede.Apoi le punem la fiert in mai multa apa.Le lasam la fiert pana cand sunt moi, le incercam cu o furculita.Schimbam apa de cateva ori, iar la sfarsit o scurgem de tot.
In continuare taiem ceapa si morcovul marunt.Punem ceapa la calit in 2 llinguri de ulei apoi punem apa, adaugam si morcovul si fasolele.Lasam sa fiarba pana cand este moale si morcovul si a scazut si apaconsiderabil, apoi adaugam bulionul, piperul si sarea.Mai lasam cateva minute sa fiarba, iar la sfarsit adaugam si foile de dafin.
3 cani cu fasole
4-5 carnati semiafumati(sau cabanos)
3 cepe
2 morcovi
3-4 linguri bulion
sare,piper,foi de dafin
Preparare:
Prima data punem fasolele de seara in apa.Asta e pentru a fierbe mai repede.Apoi le punem la fiert in mai multa apa.Le lasam la fiert pana cand sunt moi, le incercam cu o furculita.Schimbam apa de cateva ori, iar la sfarsit o scurgem de tot.
In continuare taiem ceapa si morcovul marunt.Punem ceapa la calit in 2 llinguri de ulei apoi punem apa, adaugam si morcovul si fasolele.Lasam sa fiarba pana cand este moale si morcovul si a scazut si apaconsiderabil, apoi adaugam bulionul, piperul si sarea.Mai lasam cateva minute sa fiarba, iar la sfarsit adaugam si foile de dafin.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu