luni, 24 ianuarie 2011

Morcovi caramelizati






Ingrediente:
1 conserva morcovi mici/sau morcovi cruzi
4 lingurite sos de soia
2 lingurite zahar brun
2 linguri ulei de masline
sare, piper

Preparare:
Intr-un bol mic amestecam toate ingrediente, mai putin morcovii.
Asezam morcovii, intr-un singur strat, intr-o tava in care am pus inainte o folie de aluminiu.
Turnam amestecul de ingrediente peste morcovi si dam la cuptor, pentru 10 minute sau pana cand nu mai este sos in tava.
Daca vreti sa folositi morcovi cruzi, ii puteti fierbe putin inainte, pana cand sunt usor moi.
Aceasta garnitura merge de minune la carnea de porc, cum ar fi Muschi de porc cu sos de miere si oregano(click pentru reteta).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director