joi, 9 decembrie 2010

Muschi de porc in crusta de condimente



Ingrediente:
700g de muchi de porc
3 cepe
3 capatane de usturoi
1 pahar de vin alb
ulei de masline
sare,piper,chili,coriandru,rozmarin

Preparare:
Pentru condimente daca aveti romarin proaspat este excelent, eu nu am avut asa ca am folosit rozmarin macinat care este de asemenea bun.
Pe un tocator punem din toate contimentele si le amestecam.Apoi luat bucata de carne si o dam prin condimente, astfel incat sa fie acoperita complet.
Intr-o tava mai mica punem 3 linguri de ulei de masline, asezam bucata de carne in mijloc, iar pe langa punem ceapa curatata si taiata bucati mari, iar usturoiul il curatam doar de prima foaie si il taiem de asemenea in bucati mari.Este bine sa punem ceapa si uturoi peste tot in tava unde nu este carne.
Bagam tava la cuptor si o lasam pentru o ora, sau pana cand este facuta; putem testa prin a taia o bucatica sa vedem daca este tare.
Dupa ce am scos carnea de la cuptor, o asezam pe un platou, iar in tava in care avem legumele adaugam paharul de vin si dam iar la cuptor pentru cateva minute.
Taiem bucata de carne felii si turnam sosul format din vinul de la cuptor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director