joi, 10 martie 2011

Saratele


Ingrediente:
300g faina
250g telemea
1 ou
100g unt
1 galbenus
susan, mac, chimen

Preparare:
Intr-un bol punem faina, telemeaua data prin razatoare, untul rupt bucatele si oul, apoi framantam pana obtinem un aluat.Acesta il punem intr-o folie de plastic si il dam la frigider pentru o ora.
Dupa ce scoatem aluatul de la frigider il impartim in mai multe bucati si intindem cu sucitorul foi mai groase de aluat.Apoi cu un cutit taiem fasii lungi.
Intr-o tava asezam o foaie de copt si punem fiecare fasie rasucita ca in poza.Apoi cu o pensula dam cu putin galbenus si presaram susan, mac sau chimen, dupa preferinte.
Dupa ce am umplut tava o bagam la cuptor si o scoatem cand saratele incep sa fie rumenite, circa dupa 20 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director