duminică, 11 aprilie 2010

Friptura de miel, ca la carte



Ingrediente:
carne de miel
condimente pentru friptura de miel
1 pahar vin alb
boia dulce
ulei
cimbru
piper boabe si macinat
sare
Amestecam intr-un bol condimentele pentru friptura impreuna cu boiaua si piperul macinat.Fiecare bucata de carne o trecem prin acest amestec, astfel incat fiecare bucata sa aiba un invelis din condimente.Adaugam paharul de vin si piperul boabe peste carne si lasam la marinat o zi.
Tava in care dorim ca facem friptura o ungem cu untura sau cu ulei.Asezam bucatile de carne in tava si mai punem peste ele putin cimbru si sare.Turnam in tava si putin din amestecul de marinat.Din cand in cand, in timpul coacerii se stropeste cu zeama lasata in tava.
Ca sa iasa frageda si suculenta, se tine la cuptor aproximativ 40 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director