marți, 23 martie 2010

Piept de pui in stil indian


Ingrediente:

1 bucata piept de pui
1 ceapa
250ml sos de rosii
2 lingurite pulbere de curry
1 lingurita zahar
1 ardei iute
3 catei de usturoi
patrunjel verde
zeama de la o lamaie
ulei


Preparare:

Se toaca ceapa si ardeiul iute marunt si se calesc in ulei bine incins,pana cand ceapa devine aurie.

Se adauga in continuare pulberea de curry amestecata cu o lingura cu zeama de lamaie si se prajesc impreuna,amestecand continuu.

Pieptul de pui il taiem cuburi mai mari,iar usturoiul cat mai marunt.

Apoi le adaugam si pe acestea in tigaie impreuna cu sosul de rosii si lasam pe foc 10 minute.Dupa adaugam si zaharul cu o cescuta de apa calda,pentru ca sosul sa nu fie prea gros.


La sfarsit adaugam patrunjelul tocat si restul de zeama de lamaie si mai lasam 2 minute pe foc.
Se serveste cald.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director