Ingrediente:
200g soia granule
400ml supa de legume(sau apa fiarta cu o lingura de vegeta)
2 catei de usturoi
1 ceapa
sare, piper
ulei pentru prajit
*putina faina
Preparare:
Intr-un bol punem supa fierbinte si granulele de soia si le lasam la inmuiat 30 de minute.
In acest timp taiem ceapa si usturoiul cat mai marunt.
In continuare condimentam granulele de soia, adaugam ceapa si ursturoiul, iar in cazul in care este molicel amectecul mai adaugam faina, pana cand putem forma chiftele.Eu am adaugam circa 100g de faina la compozitia mea.
Dupa formam chiftelele si le punem pe rand in tigaia cu ulei incins.Se prajesc pe toate partile si se scot pe prosoape de hartie.
200g soia granule
400ml supa de legume(sau apa fiarta cu o lingura de vegeta)
2 catei de usturoi
1 ceapa
sare, piper
ulei pentru prajit
*putina faina
Preparare:
Intr-un bol punem supa fierbinte si granulele de soia si le lasam la inmuiat 30 de minute.
In acest timp taiem ceapa si usturoiul cat mai marunt.
In continuare condimentam granulele de soia, adaugam ceapa si ursturoiul, iar in cazul in care este molicel amectecul mai adaugam faina, pana cand putem forma chiftele.Eu am adaugam circa 100g de faina la compozitia mea.
Dupa formam chiftelele si le punem pe rand in tigaia cu ulei incins.Se prajesc pe toate partile si se scot pe prosoape de hartie.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu