sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Ciuperci umplute cu branza si sunca


Ingrediente:
1 kg ciuperci
2 cepe rosii
1 legatura marar
200 g branza
200g sunca
parmezan
Prima data rupem codita la ciuperci, cu grija sa nu stricam palaria.Apoi cu un cutit sau chiar cu unghia curatam ciupercile de coaja, este foarte subtire si se ia usor asa ca nu trebuie insistat.
Dupa ce le-am curatat, taiem coditele foarte marunt, taiem si ceapa marunt si le punem la prajit, intr-o tigaie cu putin ulei. Le prajim bine pana cand ciupercile devin moi si bune de mancat.In aceeasi tigaie dupa ce am scos ciupercile prajim si sunca, taiata bucatele mici, timp de 2 minute.
Palariile de la ciuperci le asezam intr-o tava acoperita cu hartie de copt si le bagam la cuptor pentru 20 de minute.
In continuare maruntim branza si o amestecam cu mararul tocat marunt, cu ciupercile prajite si cu sunca.
Scoatem ciupercile de la cuptor si in fiecare asezam cu o lingurita compozitia din branza.
La sfarsit putem rade putin parmezan pe toate ciupercile.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director