marți, 29 martie 2011

Snitele cu susan




Ingrediente:
1 piept de pui
2 oua
2-3 linguri faina
100g susan
50ml lapte sau apa
piper, sare, chili

Preparare:
Pentru inceput taiem pieptul de pui felii sau bucatele mai mici, dupa preferinta.Apoi presaram condimentele peste fiecare bucatica de piept, cat sa fie acoperite bine.
In continuare batem ouale bine, adaugam apa si apoi treptat adaugam faina, pana obtinem o compozitie ca de clatite.La sfarsit adaugam si jumatate din cantitatea de susan.

Punem o tigaie cu ulei la incins apoi scufundam fiecare bucatita de piept de pui in amestecul de ou si apoi mai presaram putin susan pe deasupra si punem in tigaie.Se prajesc foarte repede pe ambele parti si se scot pe prosoape de hartie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director