Ingrediante:
1 kg cartofi
1-2 rosii
1 pahar cu lapte
2 catei de usturoi
ulei de masline
o bucatica mica de cascaval
sare, piper, patrunjel, chili
Preparare:
Punem cartofi cu tot cu coaja la fiert.Testam cu o furculita sa vedem cand sunt moi.
Ii curatam de coaja, apoi ii pisam. Intr-o oala mica punem laptele la incalzit si adaugam si usturoiul pisat, lasam pe foc circa 5 minute.
Apoi adaugam lapte peste cartofi, pana cand ajunge mai cremos.
Rosiile le taiem bucatele mici si le adaugam de asemenea la cartofi.La sfarsit adaugam condimentele si patrunjelul tocat marunt, dupa gust.
Dupa ce am asezat in farfurie radem putin cascaval pe deasupra.
Aceasta garnitura este un piure putin mai special, care merge la aproape orice fel de mancare.
1 kg cartofi
1-2 rosii
1 pahar cu lapte
2 catei de usturoi
ulei de masline
o bucatica mica de cascaval
sare, piper, patrunjel, chili
Preparare:
Punem cartofi cu tot cu coaja la fiert.Testam cu o furculita sa vedem cand sunt moi.
Ii curatam de coaja, apoi ii pisam. Intr-o oala mica punem laptele la incalzit si adaugam si usturoiul pisat, lasam pe foc circa 5 minute.
Apoi adaugam lapte peste cartofi, pana cand ajunge mai cremos.
Rosiile le taiem bucatele mici si le adaugam de asemenea la cartofi.La sfarsit adaugam condimentele si patrunjelul tocat marunt, dupa gust.
Dupa ce am asezat in farfurie radem putin cascaval pe deasupra.
Aceasta garnitura este un piure putin mai special, care merge la aproape orice fel de mancare.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu