luni, 13 februarie 2012

Carnati cu morcovi si rosii la cuptor


Ingrediente:
500g carnati
6 morcovi
6 rosii
4 felii bacon
rozmarin, oregano, sare, piper
ulei de masline
otet balsamic
La aceasta reteta cantitatile nu sunt foarte importante, daca vreti mai multa carne sau multe legume, sau poate vreti numai rosii, totul e la alegere.

Preparare:

Intr-o tava turnam 1 lingura de ulei si asezam bacon-ul. Bagam tava in cuptorul incins pana cand bacon-ul devine crocant.

Scoatem tava si scoatem si bacon-ul pe o farfurie.
In continuare curatam morcovii, iar la rosii le scoatem "cotorul" sau pur si simplu facem o taietura, asta pentru a fi mai usor pasul urmator.
Asezam legumele in tava, rosiile cu taietura in jos si bagam in cuptor pt 5 minute.
Scoatem tava din cuptor, iar apoi apucam cu degetele usor pielita la rosii, care trebuie sa se desprinda destul de usor.
Dupa ce am terminat cu rosii, asezam carnatii printre legume, punem condimentele si mai turnam inca o lingura de ulei. Bagam iar tava la cuptor pt o ora si cam dupa jumatate de ora intoarcem carnatii si morcovii. Inainte cu 5 minute de a scoate tava, punem bacon-ul peste carnati.
Asezam in farfurie o bucata de paine mai mare, asezam peste ea legumele, carnatii, bacon-ul
si peste ele turnam putin otet basamic.


1 comentarii:

Anonim spunea...

.... pur si simplu .... delicios....

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director