Ingrediente:
4 cani cuburi de paine
1 cana lapte
1 lingura mustar
1-2 rosii
3 oua
200 g cascaval
200 g sunca/pastrama/kaiser
sare,piper,oregano(sau busuioc la alegere)
Preparare:
Pregatim o tava mai micuta pe care asezam hartie de copt.
Painea o rupem bucatele mici si o masuram cu o cana de 250ml ,important e sa acoperim tava cu paine.Cascavalul il dam prin razatoare si il amestecam cu painea in tava.Rosiile le taiem cuburi si le aranjam pe deaspra painii.
Intr-un bol punem laptele cu ouale cu mustarul, sarea, piperul si o lingurita de oregano si le amestecam bine.Turnam continutul peste paine si dam la cuptor pentru 30 de minute.
Sunca o taiem feliute subtiri si o punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, cat sa se rumneasca putin.
Cand scoatem tava de la cuptor asezam bucatelele de sunca pe deasura si daca dorim mai putem pune putin cascaval ras.
Este o reteta pentru micul dejun foarte buna si consistenta.
Pofta buna!
4 cani cuburi de paine
1 cana lapte
1 lingura mustar
1-2 rosii
3 oua
200 g cascaval
200 g sunca/pastrama/kaiser
sare,piper,oregano(sau busuioc la alegere)
Preparare:
Pregatim o tava mai micuta pe care asezam hartie de copt.
Painea o rupem bucatele mici si o masuram cu o cana de 250ml ,important e sa acoperim tava cu paine.Cascavalul il dam prin razatoare si il amestecam cu painea in tava.Rosiile le taiem cuburi si le aranjam pe deaspra painii.
Intr-un bol punem laptele cu ouale cu mustarul, sarea, piperul si o lingurita de oregano si le amestecam bine.Turnam continutul peste paine si dam la cuptor pentru 30 de minute.
Sunca o taiem feliute subtiri si o punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, cat sa se rumneasca putin.
Cand scoatem tava de la cuptor asezam bucatelele de sunca pe deasura si daca dorim mai putem pune putin cascaval ras.
Este o reteta pentru micul dejun foarte buna si consistenta.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu