8 cartofi
2 catei de usturoi
4 linguri de unt
4 felii de bacon
cimbru, piper, sare
Preparare:
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii cu grosimea de 1 cm.
Intr-un bol punem usturoiul maruntit impreuna cu untul, sarea, piperul si amestecam bine.
Feliile de bacon le taiem fasii subtiri.
Pregatim 8 bucati de folie de aluminiu, cate una pt fiecare cartof.Apoi asezam cartoful pe folie si punem cate o biluta de unt intre fiecare felie de cartof si cateva fasii de bacon.Unim feliile de cartof pana cand vom avea cartoful complet, presaram putin cimbru si invelim in folia de aluminiu.Dupa ce am terminat toti cartofi de ambalat, ii punem in cuptor pe grilaj timp de o ora, o ora jumatate, timp in care ii mai intoarcem de pe oparte pe alta pentru a se rumeni uniform.In plus pentru ca untul de la cartofi o sa curga sfatul meu e sa asezati o tava sub grilaj in care sa intindeti o foaie de copt, pentru a nu iesi fum.
2 catei de usturoi
4 linguri de unt
4 felii de bacon
cimbru, piper, sare
Preparare:
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii cu grosimea de 1 cm.
Intr-un bol punem usturoiul maruntit impreuna cu untul, sarea, piperul si amestecam bine.
Feliile de bacon le taiem fasii subtiri.
Pregatim 8 bucati de folie de aluminiu, cate una pt fiecare cartof.Apoi asezam cartoful pe folie si punem cate o biluta de unt intre fiecare felie de cartof si cateva fasii de bacon.Unim feliile de cartof pana cand vom avea cartoful complet, presaram putin cimbru si invelim in folia de aluminiu.Dupa ce am terminat toti cartofi de ambalat, ii punem in cuptor pe grilaj timp de o ora, o ora jumatate, timp in care ii mai intoarcem de pe oparte pe alta pentru a se rumeni uniform.In plus pentru ca untul de la cartofi o sa curga sfatul meu e sa asezati o tava sub grilaj in care sa intindeti o foaie de copt, pentru a nu iesi fum.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu