500g cartofi noi mici
sare
ulei
Preparare:
Cartofi se pun in apa si se rade coaja foarte usor cu un cutit.Este important cartofii sa fie foarte mici, daca sunt putin mai mari ii taiem in doua.
Se pune ulei in tigaie, se pun cartofi si se acopera tigaia.Se intorc cartofii pe fiecare parte, pana cand sunt rumeniti complet.Puteti testa unul din cartofii mai mari daca este copt si in interior.
Se sareaza la sfarsit.
Este o garnitura foarte delicioasa pe care astept mereu cu nerabdare sa o pregatesc.
sare
ulei
Preparare:
Cartofi se pun in apa si se rade coaja foarte usor cu un cutit.Este important cartofii sa fie foarte mici, daca sunt putin mai mari ii taiem in doua.
Se pune ulei in tigaie, se pun cartofi si se acopera tigaia.Se intorc cartofii pe fiecare parte, pana cand sunt rumeniti complet.Puteti testa unul din cartofii mai mari daca este copt si in interior.
Se sareaza la sfarsit.
Este o garnitura foarte delicioasa pe care astept mereu cu nerabdare sa o pregatesc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu