luni, 22 martie 2010

Friptura de pui la cuptor





Ingrediente:

4 pulpe de pui
4 cartofi
1 ceapa
1 morcov
1 capatana usturoi
4 frunze dafin
200 ml sos de rosii
5 linguri ulei de masline
100 ml supa de legume
patrunjel
nucsoara,sare,piper,chili


Preparare:

Cureti pulpele,le speli bine si le usuci cu un prosop de hartie absorbant.Condimentezi cu sare,piper si nucsoara,dupa gust.

Cartofii si morcovul ii taiem bucati mai mari si ii punem la fiert intr-o oala cu sare.
Aveti grija nu ii fierbeti prea tare,doar pe jumatate pentru ca mai urmeaza sa fie bagati si la cuptor.


In continuare punem uleiul la incins si prajim pulpele de pui.Le scoatem si sfarmam 2 frunze dafin.


In uleiul ramas punem la calit ceapa taiata julien impreuna cu usturoiul taiat feliute.
Peste acestea adaugam sosul de rosii,dafinul maruntit,patrunjelul,chili si supa.Lasam pana scade putin zeama.


Intr-un vas termorezistent,asezam cartofii cu morcovul,apoi pulpele si peste ele punem sosul.
Introducem vasul in cuptorul incins pentru 30 de minute.



Pofta buna!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top Blogs Food  Drink
London Filme, muzica, divertisment - Director