Cand am pornit sa fac reteta aceasta, aveam in cap cu totul altceva, dar pe parcurs ce pregateam ingredientele, am modificat la ea aproape tot. La final n-am fost asa fericita, ma gandeam ca poate nu am facut cele mai bune combinatii. Fara sa gust inainte, am asezat in farfurii si mi-am anuntat prietenul ca nu sunt sigura de ce mi-a iesit. Evident am asteptat sa guste el primul (nu cumva sa ma otravesc eu prima :P), iar reactia lui a a fost "WOW CE BUN E". Dupa ce am terminat de mancat, ma gandeam numa la faptul ca a mai ramas ceva si pe a doua zi, si cat de fericita am sa fiu cand am sa mananc iar, hmm iam iam.
Ingrediente:
1/2 piept de pui
200g broccoli
2 ardei (diferite culori)
4 rosii
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 cana orez
patrunjel
ulei de masline
sare, piper
Preparare:
Taiem ceapa marunt, taiem puiul bucati micute, apoi pregatim tigaia in care turnam 2 linguri de ulei si o punem la incalzit. Adaugam ceapa, o calim putin, apoi adaugam si puiul pe care in prajim pe fiecare parte.
Taiem ardeii cubulete sau felii, dupa preferinta. Taiem broccoli in floricele mici. Adaugam ardeii si broccoli in tigaie si lasam circa 5 minute, pana cand devin legumele putin moi.
Taiem usturoiul marunt si il adaugam in tigaie. Taiem rosiile cuburi mici si adaugam in tigaie. Dupa ce am terminat de taiat si adaugat legumele punem un varf de sare si piper.
In continuare adaugati o jumatate de pahar de apa, acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba 20 de minute.
Intre timp pregatim orezul intr-o oala separata dupa reteta de pe blog(click pentru reteta).
Dupa ce am terminat orezul si legumele, adaugam orezul peste legume, sau invers daca vreti, si amestecam bine.
Cand asezam in farfurie presaram putin patrunjel proaspat.
Pofta Buna!
1 comentarii:
Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.
Trimiteți un comentariu